Az E-tanoda http://www.etanoda.hu/ csapatába keresünk egyetemistákat változatos feladatkörökre. A szervezet hátrányos helyzetű gyerekek tanulását támogatja gimnazista mentorok segítségével. Ha lenne kedved trainingek szervezésével, cikkírással, pályázatírással vagy a social media felületek kezelésével foglalkozni és kipróbálni magad, akkor itt a helyed!

Jelenleg elsősorban két stábba keresünk önkénteseket. Csapatunk szeretettel várja tagjait a s szakmai vagy marketing stábokba! 

A szakmai stáb feladatai közé tartozik többek között a tréningek és más szakmai programok szervezése mentoraink számára, kutatás és eredményességmérés vagy a diák és tanulócsoportok támogatása.

Szeretnéd kipróbálni magad egy nonprofit szervezet közösségi média oldalainak a kezelésében? Ha szívesen gyártanál tartalmat, keresnél szponzorokat, írnál pályázatot és segítenél az 1% kampány vezetésében, valamint alkalmaznád az egyetemen tanult pénzügyi ismereteidet a gyakorlatban egy jó ügy érdekében, akkor az E-tanoda marketing és gazdaság stábjában van a helyed!

Ha felkeltettük az érdeklődésed az alábbi Google form kitöltésével tudsz jelentkezni:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScos7Tmlg7ZaslwO51rEb7wcSJtV1-8eLm0nimFMsge05pi6Q/viewform Kérdések esetén keressétek Lukács Lilla programkoordinátort: 21pedagogia@gmail.com