2011.02.21

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért 2011. június 2-án, Magyarország EU-elnöksége hivatalos kísérőrendezvényeként második alkalommal rendezi meg a félév legjelentősebbnek ígérkező hazai CSR rendezvényét. A Piac lehetőséget ad a vállalatoknak arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás terén elért eredményeiket interaktív szakmai kiállítás keretében mutassák be. A rendezvény fővédnöke 2011-ben Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, aki személyében is elkötelezett a CSR iránt. Az Önkéntesség Európai Évéhez kapcsolódóan a 2011-es kiállításon a vállalati önkéntesség területén tevékenykedő civil szervezetek is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

Ki jelenhet meg a CSR Piacon? Hazai vállalatok, intézmények, szervezetek pályázati úton juthatnak kiállítási lehetőséghez. Apályázati űrlap letölthető a http://www.csrpiac.hu/ oldalról, a beküldési határidő 2011. március 25. Pályázni két kategóriában lehet: CSR Intézkedések és Valóban Felelős Vállalat. A pályázati anyagokat a KÖVET által felkért szakértő zsűri bírálja el.

A pályázaton való indulásnak külön részvételi díja nincs. A pályázat benyújtásával ugyanakkor a pályázók vállalják, hogy amennyiben a zsűri a megoldásukat a 2011. június 2-i CSR Piacon bemutatandók közé választja, akkor kiállítóként részt vesznek a rendezvényen, és kiállítási díjat fizetnek.

 

 

A rendezvényen bemutatott társadalmi és környezeti problémákra kínált CSR megoldásokat a június 2-i kiállítás helyszínén kiadvány formájában is megkapják a résztvevők, valamint a CSR Piac honlapján kereshető adatbázis formájában bárki számára elérhetőek lesznek.

 

 

További információ:

Lontayné Gulyás Mónika, projektvezető

KÖVET Egyesület

Tel: +36/1/473-2290

gulyas@kovet.hu

http://www.csrpiac.hu/

http://www.kovet.hu/

ÖKA külső menü