Az Európai Civil Találkozó a magyar EU-elnökség és az Európai Unió kiemelt érdeklődésre számot tartó, hivatalos civil társadalmi rendezvénye, melyre mintegy 400 civil résztvevőt várunk hazánkból, más uniós tagállamokból és a Nyugat-Balkán országaiból. A konferencia vezérfonala az aktív európai uniós polgárság gondolata, melyet a konferencia négy témára bontva, plenáris ülések és szekcióülések formájában vitat meg. A szekciók munkacímei:

1. Aktív európai polgárság és civil részvétel

2. EU-polgárság oktatása és aktív ifjúság

3. A civil szervezetek szerepe a Nyugat-Balkán EU-csatlakozásában

4. Aktív európai polgárság és az önkéntesség

A konferencián való részvétel ingyenes, a szervezők a résztvevők részére a konferencia időtartamára szállást és étkezést biztosítanak. Részleteket a Részvételi Szabályzatban találhat. A konferenciára való regisztráció a rendezvény hivatalos honlapján, a www.civilmeeting2011.hu oldalon található online regisztrációs felületen történik.

A jelentkezési határidő 2011. május 15.

Mellékelve a meghívó, a programtervezet és a részvételi szabályzat.

Amennyiben az „Európai Civil Találkozó 2011 – III. Európai Civil Napok” konferencián való részvétel felkeltette érdeklődését, kérem, jelentkezését juttassa el a Századvég Politikai Iskola Alapítványhoz, a civilmeeting2011@szazadveg.hu email-címre vagy a + 36 1 479 5290 faxszámra vagy postai úton az 1037 Budapest, Nagybátonyi utca 8-10. levelezőcímre.

Üdvözlettel:

Barthel-Rúzsa Zsolt

a Civil Akadémia igazgatója

Századvég Politikai Iskola Alapítvány

ÖKA külső menü