FOTÓPÁLYÁZAT

2011. AZ ÖNKÉNTESSÉG EURÓPAI ÉVE!

A tigáz fotópályázatára várjuk önkéntes szerveződésekvagy egyéni vállalkozások nyomán megvalósított építő,szépítő, segítő, teremtő munkákról készült fotókat az

ÖNKÉNTESSÉG témakörében,

amelyek bemutatják az önkéntesek keze nyomán elérteredményeket, a munka folyamatát, továbbá hangsúlyozzákannak jelentőségét a közösség, környezet vonatkozásában.

A pályázat időtartama:

2011. szeptember 15 . - 2011. október 30.

A fotópályázatra olyan amatőr és hivatásos fotósok felvételeitvárjuk, amelyek 2011. évben megvalósított, hazai vonatkozásúönkéntes megmozdulások pillanatait örökítik meg. 

A zsűri által legjobbnak ítélt felvételek beküldőinekköszönhetően a tigáz

  • 1 000 000 Ft
  • 500 000 Ft
  • 200 000 Ft

összegű adományt juttat a pályázó által megjelöltközhasznú szervezet* támogatására.Egyéni jutalomként a nyertes pályázókat 10 000 Ftértékű tigáz utalvánnyal jutalmazzuk.

További hatvan kiemelkedőnek ítélt felvétel beküldőjétugyancsak egyenként 10 000 Ft értékű tigáz utalvánnyaljutalmazzuk.A pályázaton kizárólag a tigáz szerződött lakosságiföldgáz felhasználói vehetnek részt.

* A támogatás, valamint a pályázat részleteit, a közhasznúszervezetek listáját és a részvétel feltételeit a www.tigaz.huhonlapon közöljük.

Csatolt állományok: 
application/pdf ikonfotopalyazat_L_A4_kis_meret.pdf