Tennél a határon túli magyarokért? Jönnél velünk a Szigetre? Vagy csak unatkozol? Társakat keresel? Eleged van a politikából, de hajt a tettvágy? Segítenél kitalálni feladványokat, játékokat a Szigetre a Kárpát-medence magyarságáról? Vagy csak úgy, szórakozásból a weblapra? Legyél önkéntes nálunk! Határtalanok a lehetőségeid és sokat tanulhatsz!

www.harmonium.hu

Jelentkezési határidő: 2013. július 10.

A leveledet ide várjuk "határtalan önkéntes" tárggyal: harmoniumegyesulet@t-online.hu

Érdekel hol és hogyan élnek a határon túli magyarok? Láttad már a szórványtelepülések bármelyikét? Jártál már Márai szülőházánál? Kóstoltál már zakuszkát dévai módra?Ott éltél vagy ma is határon túl laksz? Mutasd meg a messziről jötteknek, milyenek nálatok az ünnepek és a hétköznapok!

Tedd oda magad, oszd meg az élményeidet a www.hatartalan.net portálon és a Sziget Fesztiválon!

Jó vagy bármelyik feladatban ezek közül?

- cikkírás (szórvány településekről, hírekről, eseményekről)- blogírás és FB-posztolás (helyek, túrák, receptek, filmek, népi kultúra, gyógyforrások stb.)

- vágás-, szerkesztés (film, hang)

- korrektúra- fórummoderálás

- fordítás

- fotózás

, videózás

, rádiózás

- marketing

- grafikai munkák

- önkéntes koordinálás

- kapcsolatépítés, szervezés

- webszerkesztés, yoomla alkalmazások

- fesztiválon játék, beszélgetés a diaszpórában élők napjairól, szokásairól, hagyományairól, értékeiről...

Ha KEZDŐ vagy, akkor pedig mindezekbe segítségünkkel bele is tanulhatsz! (Bármi más is szóba jöhet, nálunk mindenki megtalálja a feladatát. Távolról is végezhető, de a központban az irodában is tudunk helyet biztosítani.)

Gyere, önkénteskedjünk együtt!

A lehetőségeknek csak a kreativitásod és a lelkesedésed szab határt!Ismerkedj, utazz, tanulj, gyűjts új, határtalan élményeket! Akár a Sziget Fesztiválon is! Jelentkezz!Ez az önkéntes program KORTALAN és földrajzilag is HATÁRTALAN és POLITIKAMENTES!

Itt csak részvételed számít!

Jelentkezési határidő: 2013. július 10.

Ne fáradj az önéletrajzzal, de írd le, miért jelentkezel, mivel egészítenéd ki a www.hatartalan.net honlapot, mi tetszik benne neked leginkább. Azt se felejtsd el, mikor, milyen rendszerességgel és hogyan érsz rá! Írd még meg, hol találtad a felhívást és hogy a Szigetre jönnél-e?

A leveledet ide várjuk "határtalan önkéntes" tárggyal: harmoniumegyesulet@t-online.hu

Ismerj meg minket: www.harmonium.hu