2021. június 10-én a Budapest XII. kerület Hegyvidék Önkormányzat által támogatott Szenior Önkéntes Klub - Aktív időskor Hegyvidéken című pályázat keretében a TESZÜNK Szenior Önkéntes Klub www.tettrekeszklub.hu Információs sétát szervezett a Normafára. A programra azokat a szeniorokat várták, akik egy közösség tagjaiként szívesen végeznének önkéntes tevékenységet. A kellemes kiránduláson a régi, oszlopos tagok mellett több új érdeklődő is részt vett, akik számára így lehetőség nyílt arra, hogy kötetlen beszélgetés formájában megismerkedhessenek a klub munkájával, programjaival, rálátást kapjanak arra, hogy milyen lehetőségek vannak önkénteskedni nyugdíjasként.

 

A TESZÜNK Szenior Önkéntes Klub az elsők között csatlakozott az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 www.ome2021.hu  kezdeményezéshez, ezen programjuk is jól illeszkedett az Év célkitűzéseihez.

 

 

A Szenior Önkéntes Klub - Aktív időskor Hegyvidéken nyárra tervezett következő eseménye egy közös főzés lesz. Ősszel pedig mindenki reménykedik abban, hogy nem lesz járványhelyzet, és ugyanolyan aktívan lehet majd önkéntes munkát végezni, mint a koronavírus megjelenése előtt. Hiszen a klub legfőbb célja, mozgatóereje aktívan tevékenykedni másokért, mert ahogy mottójuk is fogalmaz „Ha magaddal foglalkozol, problémáid lesznek, ha másokkal, feladatod”