Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA), ezúton hirdeti meg a "Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására (Önkéntes menedzsment képzés)" című képzési programját.

 

 

Az ÖKA küldetésével összhangban a Képzési Programunk célja, hogy segítsük a társadalomban jelenlévő szervezetek, szerveződések és egyének önkéntességgel kapcsolatos ismereteinek fejlesztését. Célunk továbbá, hogy az önkéntesekkel foglalkozó civil és állami szervezetek felkészülten foglalkozhassanak önkéntesekkel, valamint, hogy az önkéntesség eszméje értékteremtő eszközként épüljön be a társadalmi tudatba.

 

A képzés célja az önkéntesekkel való programszerű együttműködéshez szükséges ismeretek átadása, a civil szervezetek képviselőit képessé tenni a saját szervezetük, mint önkéntes programot befogadó szervezet jellemzőinek meghatározására és önkéntes program-fejlesztési terv kidolgozására.

 

A képzési program megfelel "Az önkéntesség elterjesztése (TÁMOP-5.5.2-11)" pályázatban elvárt végzettségeknek (szakmai vezető, mentor).

 

Képző:

Az Önkéntes Központ Alapítvány Képzői Körének tagjai egyedülálló szakmai kört alkotnak. Önkéntes menedzsmenthez kapcsolódó tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, akik módszer-specifikus tréningsorozaton, ezt követően gyakorlatszerzési folyamaton vettek részt, mely során olyan felkészült képzőkké váltak, akik az országban felmerülő önkéntes menedzsment képzési igényekre rugalmasan tudnak reagálni. 

 

 

A képzés időpontja és helyszíne:

 

2012. november 22-23.

Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására (önkéntes menedzsment képzés)

Akkreditációs lajstromszám: PL-2958

Helyszín: Önkéntes Központ Alapítvány képzési terme, Budapest 1023, Lajos u. 33., IV. em./2.

 

Részvételi feltételek:

A képzésen minimum 8, maximum 14 fő vesz részt. A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha a minimum létszám összegyűlt.

A regisztráció a jelentkezési lap visszaküldéséhez és a részvételi díj befizetéséhez kötött.

A kétnapos program részvételi díja: br. 20.000 Ft, mely a képzési program megvalósítását, adminisztrálását, a képzési tananyagot tartalmazza.

 

Az Önkéntes Központ Alapítvány banki adatai a részvételi díj átutalásához, melyet a regisztrációt követő jóváhagyás után 5 napon belül kérünk átutalni:

 

Számlavezető bank: K&H Bank ZRt.

Bankszámlaszám: 10403181-31808093-00000000

A részvételi díj befizetéséről számlát állítunk ki.

A részvételi díjon felül az utazási költségeket, az esetleges szállás és ellátás költségeit a résztvevők maguk szervezik és fizetik.

A jelentkezés egyben kötelezettségvállalás a részvételi díj megfizetésére. A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 5 nappal mondhatja le, fizetési kötelezettség nélkül!

A számlát a képzés helyszínén személyesen adjuk át vagy postán küldjük ki a jelentkezési lapon megadott postázási címre.

A regisztrált részvevőkkel a képzés kezdete előtt felnőttképzési szerződést kötünk. A képzés sikeres elvégzéséről látogatási illetve képzés elvégzését igazoló tanúsítványt bocsájtunk ki.

A képzésen maximum 14 fő tud részt venni, így az első 14 jelentkező élvez elsőbbséget. Egy szervezettől több fő jelentkezését is elfogadjuk. Részvételi szándékát a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével jelezheti. A jelentkezési lapot a kepzes@onkentes.hu email címre vagy a 225-0711 fax számra kérjük visszaküldeni.

Jelentkezési határidő: 2012. november 14. szerda

A szervezők fenntartják a jogot, hogy 8 főnél kevesebb jelentkező esetén a képzés nem kerül megtartásra.

 

További információ: Tornóczi Zsófia, képzési programvezetőnél (telefon: 06 1 457 0618, email: tornoczi.zsofia@onkentes.hu)

 

A jelentkezési lap elérhető innen.