ÖNKÉNTESSÉG ÉS FENNTARTHATÓSÁG: két fogalom, amely kedves mindannyiunk számára, de vajon milyen kölcsönhatásban vannak? Hogyan járul hozzá az önkéntesség a fenntarthatósághoz, és mikor hat esetleg ellene?

Aktív önkéntesként talán már tűkön ülve várod, mikor lehet újra a tettek mezejére lépni. Törd meg a szürke, karanténos hétköznap estéket! Meríts inspirációt, és inspirálj másokat a HAND Szövetség interaktív online eseményén. Vegyél részt egy játékos workshopon, ahol az önkéntességgel kapcsolatos gondolataidat egy grafikus jegyzetelő hívja életre. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Jelentkezési űrlap: https://forms.gle/asUzK62XC4SRE6wq8

Április 18. éjfélig lehet jelentkezni!

WORKSHOP 1 - 2.

Hogyan hat az önkéntesség a fenntarthatóságra?

Április 19. (hétfő) vagy

Április 20. (kedd)

17:00 - 19:00

16 - 25 éves korosztály számára, alkalmanként 6 fő résztvevővel

 

WORKSHOP 3 - 5.

Hazai és nemzetközi önkéntesség tükrében...

Április 21. (szerda) ... a környezeti fenntarthatóság

Április 22. (csütörtök) ... a társadalmi fenntarthatóság

Április 23. (péntek) ... a gazdasági fenntarthatóság

17:00 - 19:00

20 év felettiek számára, aki már önkénteskedtek itthon vagy külföldön, alkalmanként 6 fő résztvevővel

 

*Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A workshop önkénteskedésre nyitott, illetve önkéntességgel kapcsolatos tapasztalattal rendelkezők számára ajánlott. A helyek száma limitált, alkalmanként 6 fő résztvevővel történik. Egy fő csak egy alkalmon vehet részt. A jelentkezési lap kitöltése önmagában még nem biztosít helyet a workshopon. A workshopon való részvétel feltétele stabil internetkapcsolat és a jelentkezési űrlap kitöltése. Jelentkezni április 18. éjfélig ezen a linken lehet https://forms.gle/asUzK62XC4SRE6wq8 . A jelentkezést követően a sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.

Az esemény a Fenntarthatóság hete alkalmából, az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021. keretein belül az Aegon Magyarország  támogatásával valósul meg.

ÖKA külső menü