A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány független, önfenntartó, alulról jövő kezdeményezésként 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy szociokulturálisan hátrányos helyzetű, felső tagozatos gyermekeket - teljesen ingyenesen - iskolán kívüli tehetséggondozó programokban részesítsen. A több elismeréssel is díjazott tehetséggondozó programunkban három fő területre helyezzük a hangsúlyt - a művészetekre, sportra és a természettudományokra.

Ehhez a tevékenységhez várjuk az önkénteseket a 2016. évben is.

 

Felhívásunk honlapunkon az alábbi linken érhető el: http://messzehangzo.hu/?p=5762

Az önkéntes kérdőívünk linkje az alábbi: http://messzehangzo.hu/?p=734

    • Várjuk azokat a 20. életévüket betöltött, egyetemista, vagy már végzett, gyakorlott jelentkezőket, akik járatosak a természettudományok, matematika és/vagy informatika területén és megszerzett, innovatív tudásukat szívesen megosztanák a jövő nemzedékével.
    • Várjuk azokat a művészeket vagy amatőröket, akik a zene, tánc, dráma, próza, ének vagy tetszőleges képzőművészeti ágak területén komoly tudásra, tapasztalatra tettek szert és szeretnék ezt átörökíteni a gyermekeknek.

A megszerzett tudáson kívül előnyt jelent, ha a jelentkező kreatív, motivált, empatikus, kommunikatív, csapatjátékos, kiegyensúlyozott személyiség, nyitott az új befogadására, és örömmel vesz részt a gyermekekkel tehetségfejlesztő, és szabadidős tevékenységekben

 

Csatolva a progrma plakátja.