A Menedék- Migránsokat Segítő Egyesület szeptemberben újraindítja migráns-specifikus továbbképzését, amely átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt migrációs témában. A képzésre jelentkezhetnek mindazon szakemberek, (szociális és államigazgatási területen dolgozók, családsegítő központok, gyermekjóléti szolgálatok és civil szervezetek munkatársai, idegenrendészeti feladatokat végzők, egészségügyben dolgozók, felsőoktatásban dolgozók és felsőoktatásban résztvevő hallgatók) akik munkájuk során külföldi egyénekkel is kapcsolatba kerülnek, kerülhetnek.

A képzés a résztvevők számára térítésmentes.

 

 

 

SZEPTEMBERBEN 88 ÓRÁS MIGRÁNS-SPECIFIKUS TOVÁBBKÉPZÉS INDUL SEGÍTŐ SZAKEMBEREKNEK

Szociális munka a menekültek/migránsok körében (PL-2695)

 

A Menedék- Migránsokat Segítő Egyesület 2013 szeptemberében újraindítja migráns-specifikus továbbképzését, amely átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt migrációs témában.

A képzéssel azon magyarországi segítő szakembereket kívánjuk segíteni, akik munkájuk során bevándorlók beilleszkedésével kapcsolatos feladatokat is ellátnak. Célunk, hogy hatékonyabban tudják segíteni és kezelni a külföldi egyének és csoportok problémáit.

 

JELENTKEZZEN SZEPTEMBERBEN INDULÓ, A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA TÉRÍTÉSMENTES TOVÁBBKÉPZÉSÜNKRE!

 

Jelentkezési határidő: 2013. július 2.

 

A képzés kezdete: 2013. szeptember 18.

Befejező időpontja: 2013. december 4.

 

A képzési napok heti egyszer, 11 alkalommal valósulnak meg. A pontos dátumok a www.menedek.hu honlapjának nyitólapján találhatóak a részletes tájékoztatóban.

 

A képzésen való részvétel, a képzési anyagok, a vizsga és a képzés alatti ellátás(kávészünetek, ebéd) teljes mértékben ingyenes. Az odautazás a résztvevő költsége. 

 

 

További információ, a jelentkezési lap és a részletes tematika a Menedék Egyesület honlapjáról letölthető (www.menedek.hu)

 

Kapcsolat: Medjesi Anna, Tel: 06 1 322 1502, fax: 06 1 479 027, 06 20 217 54 38, kepzes@menedek.hu                               

 

 

 

ÖKA külső menü