Tanulást támogató programja kibővítéséhez keres önkéntes mentorokat a péceli Varázskulcs Közösség. A csapat szeptember óta hetente egyszer, pénteken tart hátránnyal induló gyerekeknek készségfejlesztő foglalkozást. A program továbbfejlesztéséhez – az egyéni fejlesztéshez, újabb tanulási alkalmak megszervezéséhez ­– keresnek önkéntes mentorokat.

Azok jelentkezését várják, akik szívesen foglalkoznak 1-2. osztályos gyerekekkel, aktívan jelen tudnak lenni legalább havonta kétszer pénteken vagy más hétköznap délutánon tartandó foglalkozásokon. Szívesen vesznek részt a gyerekek készségeinek fejlesztését támogató programok megtervezésében és megvalósításában. A szakmai tapasztalat előny, de nem feltétel. Az elkötelezettség és a megbízhatóság annál inkább.

További részletek a Varázskulcs Közösségnél megnyílt önkéntes lehetőségekről és a szervezetről a Varázskulcs blogon és a Facebookon

 

Minden gyerekben megvan a lehetőség, hogy teljes és boldog életet éljen. Ám van, akinek fogni kell a kezét, hogy az odavezető utat megtalálja. A Varázskulcs Közösség Pécelen élő, hátránnyal induló kisiskolások kezét fogja, és támogatja őket abban, hogy iskolai lemaradásukat leküzdjék, javuljanak továbbtanulási esélyeik, csökkenjen társadalmi kirekesztettségük. Ha szeretnél esélyt adni hátránnyal induló gyerekeknek, csatlakozz önkéntes mentorként hozzájuk!

 

Köszönjük! 

ÖKA külső menü